Geïnteresseerd ? Contacteer ons via info@merchtemcats.com !

Alvorens zich in te schrijven, mogen nieuwe spelers 3 weken aan de trainingen vrij deel nemen.
Zolang zorgt de club voor het materiaal en de verzekering.
Daarna wordt gevraagd je in te schrijven.

Uitrusting

Baseball vergt geen bijzondere uitrusting : een T-shirt met joggingbroek en sportschoenen of voetbalschoenen met plastiek toppen volstaan om te starten.
Eenmaal ingeschreven, moet iedere speler zorgen voor een eigen handschoen en een schelp (voor de jongens).
Voor de wedstrijden is een uniforme uitrusting vereist.

Lidgeld

Voor het komende seizoen zijn volgende lidgelden van toepassing:

  • baseball heren en softbal dames (geboren in 2000 en ouder): € 150
  • jeugd (zowel baseball als softbal geboren vanaf 2001 tot en met 2008): € 110
  • peanuts (geboren vanaf 2009 tot…): € 90
  • recreant (geboren in 2000 en ouder): € 75

Bij alle lidgelden is inbegrepen: 5 kaarten voor spaghettizwier in oktober – ter waarde van € 10 + 5 kaarten voor breugelavond in maart – ter waarde van € 10.

Traditiegetrouw kan vanaf de tweede jeugdspe(e)l(st)er – jonger dan 18 jaar – uit hetzelfde gezin een korting worden toegekend van € 12,50.

Gelieve er rekening mee te houden dat men niet verzekerd is zolang het lidgeld niet is betaald. Dit geldt ook voor trainingen.

Om kunnen deel te nemen aan de competitie en om verzekerd te zijn tegen mogelijke ongevallen, moet elke speler/lid ook dit jaar opnieuw een aansluitingskaart (met inbegrip huishoudelijk reglement) invullen en ondertekenen. Bij minderjarige spelers wordt deze kaart door één van de ouders ondertekend. Enkel nieuwe spelers moeten ook een recente pasfoto bezorgen. Voor spelers die vorig jaar reeds een licentie hadden, wordt de foto van vorig jaar opnieuw gebruikt.

Een medische keuring is niet meer verplicht.

De volledig ingevulde en ondertekende aansluitingskaart dient zo snel mogelijk te worden afgegeven aan de administratief verantwoordelijke van de ploeg.”

Door de nieuwe reglementering van de VBSL gaat de verzekering maar pas in na het inleveren van deze aansluitingskaart én het betalen van het lidgeld.